I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Následujte nás

December 21, 2017

A máme za sebou další rok a v něm neuvěřitelných 23 hmyzích večerů a live cooking show v brněnské restauraci Klub Cestovatelů. Letošní novinkou, kterou jste s námi mohli ochutnat, byli smažené tarantule marinované v 15ti letém rumu. Hmyzí večery u Vás mají čím dál větš...

December 21, 2017

Nový, unikátní gastronomický projekt s názvem Extreme Food Night v sobě skrývá pětichodové, exotické jídlo. Na komentovaném degustačním večeru jste měli možnost ochutnat šneky po burgundsku, žabí stehýnka, krokodýlí maso a smaženou tarantuli macerovanou v 15ti letém ru...

December 7, 2017

V restauraci Klub cestovatelů 18.2.2018. proběhne jediněčný večer plný nevšedních chutí a zážitků. Kuchař a cestovatel Milan Václavík pro vás připraví 5ti chodové extrémní menu, které jen tak někde neochutnáte.

Jednotlivé chody budou doprovázeny záživným výkladem o pů...

December 6, 2017

Larvy potemníka brazilského obsahují hodně tuku. Proto se k nim hodí výraznější chuť čili, česneku a čerstvých bylinek jako je koriandr, tymián, nebo grilovací bylinky. 

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

January 15, 2019

Please reload

Nejnovější příspěvky
Hledání podle štítků
Nejlepší příspěvky

Další Extreme food night v Brně už na vás čeká!

December 7, 2017

1/1
Please reload

Archiv