I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Následujte nás

April 17, 2018

Třicet míst předem si zarezervovali zájemci o středeční neobvyklý gurmánský zážitek v restauraci v Mercure Center Ostrava. Na talíři se jim ocitali mouční červi (na listovém salátku), švábi (smažení) či sarančata (grilovaná na pepři a červeném víně). Hmyzí speciality p...

April 12, 2018

Nejen hmyzem živ je člověk. V kavárně a tvořílně Dvě vrány v Brandýse nad Labem už jsme byli několikrát. Kuchař Milan Václavík zde už dvakrát představil hmyzí kuchyni a zazářil s pokrmy extrémní kuchyně. Vždy bylo plno a publikum bylo neskutečné. Tentokráte jsme progra...

April 12, 2018

Ve středu 4. dubna 2018 byla na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě pro veřejnost připravena ochutnávka hmyzích specialit v rámci Světového dne zdraví. Kromě přípravy i ochutnávky se návštěvníci dozvěděli zajímavé informace o hmyzí kuchyni od Milana Václavíka, kuchaře...

April 11, 2018

Dne 8.4. se v brněnském Klubu cestovatelů konal už třetí EXTREM FOOD NIGHT, akce pro gurmány a milovníky opravdu silných zážitků. Odborník na exotické kuchyně Milan Václavík servíroval žabí stehýnka, šneky po burgundsku, krokodýlí maso, durianový dezert a nechyběl ani...

April 3, 2018

V Ideonu v Pardubicích v rámci Region Propag zaměřeného na cestování a cestovní ruch jste měli možnost ochutnat netradiční pokrmy z Blízkého východu v rámci přednášky Milana Václavíka o jeho cestování po Turecku, Iráku a Maroku. Dále pak přednášku o tom, které druhy hm...

April 3, 2018

CHOMUTOV (soš) — „Cvrčci a červi se jedí celí, u sarančat odkousněte nožičky, aby neškrábaly v puse,“ instruoval Milan Václavík v pátek večer návštěvníky chomutovského kina Svět. Kultura a sport Chomutov tu v rámci festivalu Expediční kamera, zajistila ochutnávku hmyzí...

Please reload

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

January 15, 2019

Please reload

Nejnovější příspěvky
Hledání podle štítků
Nejlepší příspěvky

Další Extreme food night v Brně už na vás čeká!

December 7, 2017

1/1
Please reload

Archiv