Mražené larvy bource se dají zakoupit u nás na některých z asijských tržnic. Příprava je velmi jednoduchá. Larvy nechte rozmrazit, zbavte je vody a orestujte na pánvi na oleji. Restujte dvě minuty poté přidejte limetkové lístky, pepř a vše krátce orestujte. Zakápněte rybí omáčkou a přidejte nasekaný čerstvý koriandr. Jídlo nesolte, protože rybí omáčka obsahuje hodně soli. 

Konzumujte teplé a ihned. 

Příprava je velmi jednoduchá. Larvy přeberte od mrtvolek a čistý hmyz vhoďte do vařící vody, kde jej usmrtíte. Vyjměte jej a nechte okapat. Okapané larvy opražte na oleji na pánvičce. Po třech minutách přidejte nakrájené čili papričky, česnek nakrájený na plátky a vše osolte. Smažte po dobu dalších dvou minut a poté vypněte pánvičku. Do hotových červíků zamíchejte na jemno nasekaný čerstvý koriandr a podávejte. Podávejte čerstvé a teplé.