Další Extreme food night v Brně už na vás čeká!

V restauraci Klub cestovatelů 18.2.2018. proběhne jediněčný večer plný nevšedních chutí a zážitků. Kuchař a cestovatel Milan Václavík pro vás připraví 5ti chodové extrémní menu, které jen tak někde neochutnáte. Jednotlivé chody budou doprovázeny záživným výkladem o původu pokrmů a způsobu jejich přípravy. Těšit se můžete na:

1) Šneky po burgundsku s bylinkovým máslem a rozpečenou bagetou

2) Žabí stehýnka s francouzskou zakysanou smetanou a bílým vínem.

3) Medailonky z krokodýla nilského grilované na bylinkách, podávané na mangovém salátu s mátou

4) Štíra na víně

5) Panna cottu s durianem a vanilkou. Durian je nejsmradlavější ovoce na světě!!

Cena vstupného činí 990 Kč,-

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square