Další Extreme food night v Brně už na vás čeká!
V restauraci Klub cestovatelů 18.2.2018. proběhne jediněčný večer plný nevšedních chutí a zážitků. Kuchař a cestovatel Milan Václavík pro vás připraví 5ti chodové extrémní menu, které jen tak někde neochutnáte. Jednotlivé chody budou doprovázeny záživným výkladem o původu pokrmů a způsobu jejich přípravy. Těšit se můžete na:
1) Šneky po burgundsku s bylinkovým máslem a rozpečenou bagetou
2) Žabí stehýnka s francouzskou zakysanou smetanou a bílým vínem.
3) Medailonky z krokodýla nilského grilované na bylinkách, podávané na mangovém salátu s mátou
4) Štíra na víně
5) Panna cottu s durianem a vanilkou. Durian je nejsmradlavější ovoce na světě!!
Cena vstupného činí 990 Kč,-
