Hmyzí kuchyně na Region Tour 2018

Region Tour opět letos nabídnul návštěvníkům během čtyř dní spousty inspirací, kam všude se dá cestovat nejen po ČR, ali i do zahraničí. Byla zde možnost nakouknout do jednotlivých regionů, ochutnat místní speciality a připravit se na to, co Vás může na cestách potkat. V rámci festivalu zde byli desítky přednášek a my jsme nesměli chybět! Milan Václavík, kuchař a cestovatel, každý den přednášel o exotických jídlech. Nejen hmyz můžete potkat na talíři na svých cestách, ale setkáte se i s lahůdkami jako je krokodýlí maso v Africe, v Kambodži například smažené tarantule, nebo v Malajsii s Durianem - nejsmradlavějším ovocem na světě! Set čtyř přednášek, "exotické chutě světa", "extrémní kuchyně" arabská kuchyně" a samozřejmě "hmyzí kuchyně" měli obrovský úspěch. Budeme se těšit na další ročník.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square