Třetí večer extrémních zážitků

Dne 8.4. se v brněnském Klubu cestovatelů konal už třetí EXTREM FOOD NIGHT, akce pro gurmány a milovníky opravdu silných zážitků. Odborník na exotické kuchyně Milan Václavík servíroval žabí stehýnka, šneky po burgundsku, krokodýlí maso, durianový dezert a nechyběl ani štír. Skvělá atmosféra a trocha adrenalinu, tak by se dalo jednoduše popsat celé dění unikátního večera. Věděli jste, že francouzští labužníci prý snědí za jediný rok 25 tisíc tun hlemýžďů a roční spotřeba žab jen ve Francii se pohybuje mezi 3000 až 4000 tun, což představuje tak 80 milionů žab? Nejen že skvěle chutnají, ale ještě jsou zdravé. A to jsou dva důvody, proč se zúčastnit našeho dalšího večera, který plánujeme na podzim opět v Klubu cestovatelů v Brně, Těšíme se na Vás….

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square