Jak Chutná Asie

Nejen hmyzem živ je člověk. V kavárně a tvořílně Dvě vrány v Brandýse nad Labem už jsme byli několikrát. Kuchař Milan Václavík zde už dvakrát představil hmyzí kuchyni a zazářil s pokrmy extrémní kuchyně. Vždy bylo plno a publikum bylo neskutečné. Tentokráte jsme program ladili spíše cestovatelsky a představili jsme asijský kontinent plný chutí a vůní. Krevety na kokosovém kari s mango salátem, indické vegetariánské sabji a arabská káva s kardamomem. Vše zakončila přednáška o barmských kmenech. Opět bylo plno, opět super atmosféra a opět skvělá organizace. Děkujeme holkám z kavárny a Kristýně Paříkové za organizaci a možnost se do Brandýsa pravidelně vracet. Už vymýšlíme téma na podzimní setkání….

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square