Světový den zdraví v Jihlavě

Ve středu 4. dubna 2018 byla na Vysoké škole polytechnické v Jihlavě pro veřejnost připravena ochutnávka hmyzích specialit v rámci Světového dne zdraví. Kromě přípravy i ochutnávky se návštěvníci dozvěděli zajímavé informace o hmyzí kuchyni od Milana Václavíka, kuchaře, který patří mezi nejzkušenější kuchaře hmyzích specialit v ČR. Návštěvníci si vyslechli spousty informací ohledně prospěšnosti entomofágie a mohli ochutnat cvrčka na másle, velkého moučného červa na chilli a česneku, grilované saranče a ti odvážní i smaženého švába argentinského. Kromě hmyzí kuchyně bylo možné nechat si na VŠPJ změřit krevní tlak a dozvědět se důležité informace o samovyšetření prsů.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square