January 15, 2019

Please reload

Nejnovější příspěvky

Další Extreme food night v Brně už na vás čeká!

December 7, 2017

1/1
Please reload

Nejlepší příspěvky

Hmyzí gurmánský zážitek v Ostravě.

April 17, 2018

 

Třicet míst předem si zarezervovali zájemci o středeční neobvyklý gurmánský zážitek v restauraci v Mercure Center Ostrava. Na talíři se jim ocitali mouční červi (na listovém salátku), švábi (smažení) či sarančata (grilovaná na pepři a červeném víně). Hmyzí speciality připravoval a rovněž o nich zasvěceně hovořil brněnský šéfkuchař Milan Václavík. Ochutnávka hmyzu vyšla na více než pětistovku a za příplatek byli dokonce štíři či sklípkani.

 

Text/foto: Moravskoslezský deník/Pavel Sonnek

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Následujte nás

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Hledání podle štítků
Please reload

Archiv