Premiérový Gastro Fest v Uherském Brodě

Přehlídka dobrého jídla a pití pod širým nebem, to je Gastro Fest, který se konal v sobotu 21. dubna v Uherském Brodě. Louka za muzeem se zaplnila stánky s vybranými lahůdkami a zajímavými pokrmy. Gastrofestival byl v americkém stylu, takže většina jídel byla připravována na grilu. K ochutnání byla masa různých druhů, dále ryby a mořské plody, ale také třeba grilované exotické ovoce. Pro milovníky extrémních kulinářských zážitků byly v nabídce hmyzí delikatesy. Ty přímo před návštěvníky připravil jeden z nejzkušenějších kuchařů jedlého hmyzu a propagátor tohoto druhu stravování Milan Václavík. Návštěvníci si mohli vybrat i z bohaté nabídky burgerů nebo ze specialit mexické kuchyně. Nechyběly ani sladké pokrmy jako nadýchané bublinkové vafle podle tajné rodinné receptury s ingrediencemi, které si mohli lidé vybrat podle své chuti. Nabídku chutí a vůní doplnila také kavárna, pivovar, minipivovar a široká paleta tuzemských vín. Zajímavostí byla pravá, a speciálně na tuto akci přivezená, americká piva.

Nejlepší příspěvky
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
No tags yet.
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square