Ochutnej zážitek
Nedej se ČT
Hmyzí kuchyně v Dobrém ránu na české televizi. Inspirujte se s námi hned po ránu!
Česká televize

Jako první v republice jsme představily hmyz jako potravinu budoucnosti na pražské konferenci Tedx.
Ted X Praha
Týden.cz
iDnes
Představa hmyzu na talíři v mnohých vyvolává znechucení a odpor. Přijde ale doba, kdy se z něj budou dělat hamburgery nebo energetické tyčinky pro sportovce.

Novinky.cz
Rádio Petrov
Poslechněte si povídání o entomofágii na brněnském rádiu Petrov.
Deník.cz
Reflex
Kde sbíráme inspirace? Přímo na cestách po Asii a africe! Povídání o entomofágii va světě na Travel journalu

Extrem food fest
Pořádáme exotický festival na kterém můžete ochutnat nejen hmyzí kuchyni, ale i pokrmy z krokodýla, ptačích hnízd, štíry, smažené tarantule...
Hospodářské noviny
iDnes
Deník.cz
Jsou plní nezbytných aminokyselin a nenároční na chov, přesto se jich Evropané na rozdíl od zbytku světa štítí.

V rámci kurzu vaření hmyzích specialit vyzkoušel redaktor MF DNES Ondřej Černý, jak chutnají. Kurzy vedl Petr Ocknecht, kuchař a cukrář z brněnského Palace Hotelu.

V kterékoli restauraci by červi na talíři znamenali skandál a okamžitou reklamaci. Ne však v brněnské restauraci Noem arch.

Křest knihy
Kde sbíráme inspirace? Přímo na cestách po Asii a africe! Povídání o entomofágii va světě na Travel journalu
KrkonošskýDeník.cz
Radiožurnál
Rozhovor se šéfkuchařem a odborníkem na entomofagii Milanem Václavíkem o tajích hmyzí kuchyně a jaké druhy hmyzu jsou jedlé a jak je tepelně upravovat.
